Helly Hansen AS


Helly Hansen Workwear får deg til å føle deg lett og bevegelig når du jobber. Skandinavisk design er selve hjørnesteinen i det vi gjør i Helly Hansen.

På vår hjemmeside HHWORKWEAR.COM kan du lese mer. Den perfekte kombinasjonen av funksjonell design, beskyttelse og eleganse. Vi er svært stolte av å kunne beskytte fagfolk i naturens barskeste miljøer. Arbeidsklærne våre er i verdenstoppen, og de holder deg komfortabel hele dagen, slik at du kan konsentrere deg om arbeidet. Nå kan du bli en del av folket som stoler på at arbeidstøyet beskytter dem hver dag. 

 

Kontakt oss på sosiale medier

 

 

 

Våre fokusområder: klikk på linkene for å lese mer!

 

Håndverker

En av våre største fokuskategorier er Håndverkeren.  Magni serien for dem som vil skille seg ut fra mengden. Den gir en annerledes, profesjonell stil som gjør at du kan gå ut av komfortsonen og føle deg frisk mens du jobber. Chelsea Evolution-kolleksjon er utviklet for å utfordre standardene til det tradisjonelle arbeidstøyet. Den bestselgende serien for moderne håndverkere er mer komfortabel enn noen gang, takket være firelags stretch-stoff redesignet passform og oppdatert teknisk materialer og detaljer. Aker kolleksjonen inneholder akkurat det du trenger, med en moderne og funksjonell tilnærming.

 

Klikk på linken i bildet

 

Synlighet/HiVis

Vi tilbyr tre ulike kolleksjoner innenfor synlighetsbekledning. Vår styrke ligger i innovative detaljer og løsninger, kvalitet og design. Hi Vis ble nettopp mye mer komfortabelt – Den nye ICU-kolleksjonen har forbedret passform, egenskaper og mobilitet. Takket være Helly Hansens proprietære 3L Helly Tech® Performance, får arbeidere super vanntetthet samt pustende egenskaper. Andre egenskaper inkluderer justerbar krage, hette som passer sikkerhetshjelm, underarmsventilasjon og høykvalitets 3M-reflekser. Den nye ICU-buksen er utstyrt med fireveis stretch, noe som gir optimal bevegelse når det trengs mest. Alna-serien fra Helly Hansen Workwear er det perfekte valget hvis du er ute etter slitesterke og behagelige HiVis-klær. Det myke og behagelige stoffet, som er sertifisert for industrivask, gjør den til det perfekte valget hvis du ikke vil fire på kravene. Alta-kolleksjonen beskytter mot vær og vind. Den er HiVis-sertifisert og gir mye for pengene.

 

Klikk på linken i bildet:

 

Vernesko og fritidssko

Vårt brede utvalg av vernesko og fritidssko, gjør at vi kan tilby kunden alt de trenger av arbeidsklær. Utvalget av produkter tiltrekker oppmerksomhet og holder deg varm og komfortabel hele dagen. De nye fottøydesignene fra Helly Hansen Workwear gir et moderne, lett og slitesterkt alternativ til tradisjonelle «non-slip» fottøy.Vår toppmodeller heter Magni, Chelsea Evolution og Oslo.

 

Få mer info på vår webside

 

 

 

 

 

Kontakt oss


 

Produkter

Arbeidshansker
Arbeidsklær, brannbeskyttende
Arbeidsklær, kuldebeskyttende
Arbeidsklær, vanntette
Arbeidsklær, verneutstyr
Arbeidstøy
Klær
Redningsvester
Vernesko
 

Agenturer

Helly-Hansen(NO)
 

Kontaktpersoner

Funksjon Navn Tittel
Leder email Paul Herbert Stoneham
Øvrig ledelse email Ann Magritt Hansen Customer Operations Manager Nordic
Marked email Joumana Lovstad Brand Marketing
Marked email Rebekka Stråhschein R&D Material and CSR Manager
Marked email Christian Wilkens Nordic Marketing Specialist Workwear
Salg email Christian Wilkens Nordic Marketing Specialist Workwear
 

Regnskap

Resultatregnskap 2013 2012 2011
Sum driftsinntekter 649 000 838 000 807 000
Driftsresultat 53 000 56 000 77 000
Årsresultat 63 000 -35 000 77 000
Sum eiendeler 985 000 773 000 1 080 000
Valutakode NOK NOK NOK
Tall i hele tusen.
Chart.

 

Produktnyheter

Helly Hansen tar komfort på jobben til et nytt nivå med lettvekts sikkerhetsfottøy

Helly Hansens helt nye fottøyskolleksjon utfordrer de nåværende klumpete og utdaterte modellene. De nyeste modellene ...

Vis mer

Helly Hansen med splitter ny Chelsea Evolution-kolleksjon

Chelsea Evolution-kolleksjon er utviklet for å utfordre standardene til det tradisjonelle arbeidstøyet. Den bestselge...

Vis mer

 

Kontorer

Relasjonstype Navn
Moderselskap Helly Hansen Holding AS

Kontaktinfo

Scroll for mer info

Meldingen din ble vellykket sendt!